Beeldbank video's

Menu: Beeldbank > SelectieDatabase nr. : 00000004
 
Titel : Opening Sportzaal Muspelheim
Plaats/dorp : Blerick
Datering : 13-10-2012
Omschrijving : Opening nieuwe sportzaal TTC Asterix
Zaterdag 13 oktober 2012
 
 
Tafeltennisvereniging TTC Asterix heeft na een lobby van meer dan 20 jaar en in nauwe samenspraak met  de Gemeente Venlo eindelijk de beschikking over een “eigen home”. Het resultaat van ruim een half jaar bouwen is een schitterende sportaccommodatie mét aansluitende ontmoetingsruimte.
Maar liefst 5 avonden in de week kan getafeltennist worden en verder kan er ook dynamic tennis gespeeld worden, desgewenst tegelijkertijd in dezelfde hal.
 
Sportzaal Muspelheim ligt aan de Alberickstraat 51 te Blerick.
 
 
Op zaterdag 13 oktober is de officiële opening van de nieuwe sportzaal.
Leden en familieleden, alsmede andere belangstellenden zijn vanaf 11.40 uur van harte welkom om op deze ”Open Dag” aanwezig te zijn.
Er zullen diverse demonstraties gegeven worden: zo zal de groep sporters met beperkingen evenals het show down van blinde tafeltennissers aan bod komen.
Verder zullen er in het aangrenzende Muspelheim diverse optredens verzorgd worden door de verenigingen die onderdak hebben in dit gemeenschapshuis.
Ook bassischool Mikado die overdag gebruik maakt van de nieuwe sportzaal zal aanwezig zijn en voor de kinderen is er tevens een springkussen.
 
U bent vanzelfsprekend van harte uitgenodigd om deze feestelijke happening samen met ons te vieren en wij zien uw komst dan ook met plezier tegemoet.
 
 
Met vriendelijke sportgroet
 
Voorzitter Jack Kox                                                                                                                                                 Secretaris Hans Huijs

 
 
 


Reactie toevoegen