Site


Terug naar het overzicht

Paratafeltennis (GT)

Geplaatst op 24-03-2019
Geplaatst door MaikelvanVugt

De groep mensen met een beperking bestaat momenteel uit een 20-tal sporters. Het is een gemengd gezelschap. Iedereen is van harte welkom!

Onze trainingsavond is op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur.
Of je nu een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking hebt maakt niets uit. Als je moeilijk loopt, in een rolstoel zit of een spasme hebt kan je ook leren tafeltennissen. Je krijgt tips van de zeer enthousiaste en ervaren vrijwilligers en in de nabije toekomst ook van een trainer als je dat zou willen.

Landelijke toernooien

Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende landelijke toernooien voor mensen met een beperking. 

Schuiftafeltennis

Wij hebben allerlei mogelijkheden om te kunnen tafeltennissen. Als je de bal niet over het net kan slaan is dat geen probleem. Wij hebben twee mooie schuiftafeltennistafels. 
Je speelt dan met een grotere bal en rolt bij wijze van de een naar de ander de bal. De kunst is om de bal tegen te houden en terug te slaan. 

Showdown

Showdown is één van de weinige sporten, die mensen met een visuele beperking individueel kunnen uitoefenen. Voor meer informatie over de trainingstijden neem contact op met Marcel Zijlmans Tel: 0637737225 
Meer weten over showdown klik hier 

Tafeltennisrobot

We zijn in het bezit van een tafeltennisrobot. Deze robot spuugt als het ware balletjes naar je toe en het is de kunst om ze dan goed terug te slaan.

Thematische spellen

Regelmatig doen we thematische spellen. Met Pasen liggen er bijvoorbeeld. chocolade eieren op plastic bekers die je er dan af moet slaan. 

Uitstapjes en dergelijke

Ook maken we twee keer per jaar uitstapjes. We gaan naar een pretpark en gaan een avondje bowlen. TTC-Asterix heeft een eigen kantine waar we regelmatig een verjaardag vieren of samen een beker warme chocomel drinken of een ijsje eten. 

Gratis proberen

Lijkt je het wat en ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken en doe gewoon eens mee. Eerst kijken kan natuurlijk ook. 
Je mag een aantal keren gratis komen uitproberen of deze sport bij je past! Je bent van harte welkom!!

Aanmelden

Wil je graag lid worden van onze vereniging, dan kun je je aanmelden bij onze secretaris Hans Huijs via de pagina contact.